Επιστροφές Προϊόντων

Ακύρωση Παραγγελίας

Πότε μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Πριν την αποστολή των προϊόντων. Η ακύρωση μπορεί να γίνει με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2634020110.

 

Αλλαγές / Επιστροφές

Το mams.gr σας δίνει την δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων σε όλα τα προϊόντα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες να είναι άθικτες όπως και οι συσκευασίες τους). Σημειώστε πως έχετε στην διάθεση σας 14 ημερολογιακές ημέρες για να δηλώσετε την αλλαγή σας τηλεφωνικά στο 2634020110 ή με e-mail στο [email protected]

 

Σε περίπτωση αλλαγής

  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμευτεί το νέο είδος που επιθυμείτε .
  • Στείλτε το δέμα (προσέχοντας την συσκευασία ώστε να φτάσει σε εμάς στην κατάσταση που το παραλάβατε) με Acs courier ή Courier Center  και δηλώστε χρέωση παραλήπτη.

Διεύθυνση: MAM’S Τζαβέλλα 43, Ναύπακτος, 30300 ,Τηλ: 2634020110

Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, κάνουμε τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και αφού διαπιστωθεί πως τηρούνται οι κανόνες επιστροφής σας στέλνουμε το νέο προϊόν. Η διαδικασία αλλαγής κοστίζει 3,00€, ποσό που υπολογιζεται με το νέο είδος και καταβάλετε στον υπάλληλο της courier κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος.

 

 Λανθασμένες αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας εντός 3 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. 

 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων

  • Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για την επιστροφή .
  • Στείλτε το δέμα (προσέχοντας την συσκευασία ώστε να φτάσει σε εμάς στην κατάσταση που το παραλάβατε) με Acs courier ή Courier Center  και δηλώστε χρέωση παραλήπτη.

Διεύθυνση: MAM’S Τζαβέλλα 43, Ναύπακτος, 30300 ,Τηλ: 2634020110

 

Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 14 ημερών με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης.
(Συνεργαζόμενες τράπεζες : Eurobank , Alphabank & Εθνική). Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γινει μέσω καρτας τα χρηματα θα επιστρέφονται απευθείας σε αυτή.

 

Η χρέωση της επιστροφής χρημάτων ειναι 5,00€ απο την καθαρή αξία του προιόντος.

Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για το Online κατάστημα.